GP hittar till solen i Ytterby

Hej alla solälskare!
 
I söndags landade jag på Säve efter en skön helg i Budapest.
Satte på telefonen och upp kommer en bild från reportaget i GP, söndag 27 januari.
SMS från Lotta " I GP idag!!!! Har redan ringt och bokat sig"
Vi brukar turas om att svara i telefonen så jag tänkte att det kanske hör av sig lite fler denna måndag, Carl-dagen" den 28 januari, en flaggdag!
Snart började det ringa.
Så obeskrivligt roligt att få berätta för alla som hörde av sig, om allt härligt avkopplande, uppiggande och roligt man kan göra hos oss!
Våra värdeord " Välmående, gläjdje och energi" kändes så rätt just denna dag!
Ja, egenligen skall man väl inte ha med detaljerna i en blogg men sanningen är att, inte förrän kl. 14.30 kom jag mig för att komma in i duschen. Ja, det är klart att det ringde då också.
På kvällen tog vi emot solgäster, Sofia och jag.
Några hade inte varit hos oss förut så jag, min vana trogen berättade lite om, varför solljuset är så nyttigt, om oss och hur vi kom på att starta Sol & Sand 2009. En anledning var att jag själv tycker att vintrarna är tunga och behöver solen för att orka med. Nu är jag så mycket jag kan i solen och har "peppar-peppar ta i trä" , bara varit förkyld någon enstaka gång sedan vi startade!
Jag sa till ett par, som gästade oss för första gången, att jag brukar tänka att jag skall ta ett foto på solgäster innan de går in i solen och efter och visa före och efter-bild som man gör på syling program och liknande.
När kvinnan kom ut efter sin avkopplande stund i solstolen, sa hon.-Hade det inte varit andra i solrummet hade jag storbölat av lycka! Det kändes helt fantastikt att få ny energi, så omedelbart. Jag är så glad!
Hon har bokat en plats i solen, två tillfällen till denna veckan, för att ladda med ny energi.
Det är GLÄDJE för oss att se hur bara solljus kan lysa upp tillvaron, en mörk och gråkall januari dag som denna.
Jag vill särskilt tacka Johanna Lagerfors som skrev så fint om oss men också våra solgäster 17 december förra året, lät sig intervjuas.
 
"Sol inne-sol i sinne"
önskar en trevlig helg
Lullan
 

RSS 2.0